Ovo je zvaničan datum otvaranja Ritejl parka STOP SHOP u Požarevcu, stižu...

Ovo je zvaničan datum otvaranja Ritejl parka STOP SHOP u Požarevcu, stižu veliki SVETSKI BRENDOVI

Ono što najviše interesuje građane Požarevca su radnje koje će se naći u požarevačkom STOP SHOP-u

Foto: Urban City

Austrijska kompanija IMMOFINANZ AG je sa svojim brendom STOP SHOP prisutna u 8 zemalja, na 68 lokacija, i sa površinom za iznajmljivanje od preko 460.000 m².

Foto: Urban City

Danas, 18. januara 2018. godine gradonačelnik Požarevca Bane Spasović sa saradnicima obišao je gradilište u industrijskoj zoni Požarevca gde će se kako je danas rečeno i zvanično otvoriti STOP SHOP Ritejl park u četvrtak 19. aprila.

Foto: Urban City

Za otvaranje STOP SHOP-a kako smo nezvanično saznali Grad Požarevac je u saradnji sa menadžmentom STOP SHOP-a spremio mnogo iznenađenja.

Foto: Urban City

Ono što najviše interesuje građane Požarevca su radnje koje će se naći u požarevačkom STOP SHOP-u, a danas smo takođe nezvanično saznali da samo dva objekta još uvek nisu zakupljena i da će u odnosu na druge STOP SHOP-ove u Požarevcu biti i jedna premijera što se brendova tiče.

Foto: Urban City

Iz STOP SHOP-a navode da čuvaju tajnu do samog otvaranja kao iznenađenje za sve Požarevljane koje će se sve radnje naći u ovom Ritejl parku.

Foto: Urban City

Spasović je za vreme današnjeg obilaska STOP SHOP-a rekao da mu je jako drago što se poštuju svi rokovi i da se na izgradnji ovog Ritejl parka bukvalno radi i noću kao i za vreme vikenda.

Foto: Urban City

Gradonačelnik je rekao i da će se u STOP SHOP-u zaposliti oko 300 Požarevljana i pozvao druge kompanije da se ugledaju na STOP SHOP koji stvara uslove za nova zapošljavanja i koji poštuje sve rokove i propise.

Foto: Urban City

Osam porodica koje nisu živele u odgovarajućim uslovima na prostoru STOP SHOP-a izmešteno je zbog izgradnje ovog Ritejl parka koji su dobili stanove koji će im omogućiti pre svega bolji život u Požarevcu.

Foto: Urban City

Podsećamo da je 21. novembra 2017. godine na prostoru nekadašnjih Litasovih garaža položen kamen temeljac Ritelj parka STOP SHOP.

Foto: Urban City

STOP SHOP Ritejl park u Požarevcu nalaziće se u ulici Đure đakovića BB sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica, kao i izlasku na autoput. Zbog lakog prilaza kolima kao i javnim prevozom, Ritejl park će biti idealno mesto za „pametne kupce“ koji cene lako dostupne lokacije gde mogu da pronađu sve što im je potrebno – kvalitetan šoping i dobru zabavu.

Foto: Urban City

Prostiraće se na čak 7200 metara kvadratnih, 300 parking mesta, a procenjuje se da će podmiriti potrebe od oko 100.000 ljudi. Na samom početku STOP ŠOP u Požarevcu imaće 16 radnji u kojima se očekuje da će se zaposliti oko 300 Požarevljana i meštana Braničevskog okruga. Kako smo saznali iz kompanije IMMOFINANZ AG, očekuje se da konačno brendovi kao što su Deichmann, NewYorker, C&A, H&M, DM, McDonalds i ostali budu dostupni i u našem gradu.

Foto: Urban City
Foto: Urban City

4 KOMENTARA

  1. Sve je to lepo i BRAVO za nova radna mesta. Samo je problem u tome što se nema para za svetske brendove. Slaba je finansiska situacija.

  2. Svi dolaze da pokupe pare, niko ništa ne otvara u proizvodnji… Mislim da ovo kod nas u Požarevcu neće uspeti.

  3. Nema nista od H&M i McDonaldsa sigurno mislim da se nece pojaviti ni NewYorker takodje. Ako pogledate njihove zakupce na saju stop shopa srbije videcete da ni u jednom njohovom objektu nema newyorkera ni H&M. Ono sto je izvesno je da ce biti deichman lc waikiki i neki od brendova iz LPP -a (poljski brendovi sa njihovim prodavnicama reserved i sinsay ili kao najavljivana premijera neki od preostalih njihovih brendova koje mozete videti na njihovom sajtu)

KOMENTARIŠI