PODELI
Foto: Urban City

Danas u Srbiji tokom jutra vedro i sveže, u većini predela i sa maglom, naročito u dolinama, kotlinama, duž rečnih tokova i na visoravnima. Tokom dana očekuje se sunčano i relativno toplo vreme za ovo doba godine.

Duvaće slab do umeren istočni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura od 5 do 11, maksimalna dnevna od 17 do 23 stepena, dok će u Timočkoj Krajini biti malo hladnije i u uz nešto više oblačnosti.

I u Požarevcu jutro biti vedro i sveže, u delovima grada i maglovito. Tokom dana sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 12, maksimalna dnevna 25 stepeni.

Do kraja sedmice će se u Srbiji sunčano i toplo vreme. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 18. do 24. stepena. U košavskom području duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. U Timočkoj Krajini biće hladnije i uz nešto više oblačnosti.

U Požarevcu do kraja sedmice biće sunčano i relativno toplo, ali sa svežim jutrima. Duvaće umeren do pojačan, povremeno i jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura biće do 22. stepena.

KOMENTARIŠI