Peti Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“, u znak sećanja na prerano preminulog trenera FK „Proleter“ iz Vranova, počinje u sredu 17. juna na terenu Veslačkog kluba u Smederevu.

I ove godine organizator je Gradski fudbalski savez Smedereva zajedno sa porodicom i prijateljima Zorana Popovića Popa.

Zbog epidemije koronavirusa i objektivnih okolnosti, ove godine ograničen je broj ekipa, a učešće na turniru uzeće prvih 16 prijavljenih ekipa.

Prijave se mogu vršiti do 15. juna u 20 časova, a izvlačenje parova je na terenu kod Veslačkog 16. juna u 20 časova. Uplata po ekipi od deset igrača je 10.000 dinara.

Nagradni fond  iznosi 200.000 dinara. Tradicionalno, biće dodeljene i novčane nagrade za najboljeg igrača, strelca i golmana.

Finale je planirano na Vidovdan 28. juna.

Organizatori pozivaju zainteresovane ekipe da se prijave na telefone:

061-239-1111-Zvezdan

060- 66 33 673 – Olja

Turnir „Zoran Popović Pop“ od osnivanja prati veliko interesovanje igrača, prepune tribine navijača, korektna navijačka i takmičarska atmosfera.

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015.godine u 51.godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, bio je na klupi FK Proleter, koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang takmičenja.

Fudbalski svet nije i neće zaboraviti Popa . On je, dajući sebe fudbalu od malih nogu pa do poslednjih dana života, zaslužio da se upravo kroz fudbal čuva sećanje na njega.

Zato, vidimo se na Veslačkom od 17. juna.

KOMENTARIŠI