PETROVAC NA MLAVI: Ponovo vanredna situacija

PETROVAC NA MLAVI: Ponovo vanredna situacija

Na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi u ponedeljak je proglašena vanredna situacija, saopštio je MUP

Na delu teritorije opštine Petrovac na Mlavi u ponedeljak je proglašena vanredna situacija, saopštio je MUP.

Načelnik Uprave za vatrogasno spasilačke jedinice Sektora za vanredne situacije Saša Rančić naveo je da su pripadnici Sektora za vanredne situacije na terenu i da zajedno sa lokalnom samoupravom i ostalim snagama zaštite i spasavanja prate situaciju te da su trenutno angažovani na crpljenju vode iz jednog domaćinstva.

“Želim da istaknem da nema ugroženih objekata, niti opasnosti po stanovništvo. Kao i tokom prethodnih dana, vodeći se najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda o vremenskim nepogodama koje nas očekuju i u narednim danima, Sektor za vanredne situacije je sve svoje resurse podigao u stanje pripravnosti i spremni smo za delovanje, ukoliko za tim bude postojala potreba”, naveo je Rančić.

Vanredna situacija trenutno je na snazi na teritoriji grada Čačka, i u 11 opština: na celoj teritoriji opštine Aranđelovac i opštine Ivanjica, kao i na delu teritorije opština Gornji Milanovac, Priboj, Ljig, Raška, Požega, Smederevska Palanka, Velika Plana, Kosjerić i Petrovca na Mlavi, navedeno je na sajtu MUP Srbije.

KOMENTARIŠI