Pitali smo McDonald’s da li dolaze u požarevački STOP SHOP, evo šta...

Pitali smo McDonald’s da li dolaze u požarevački STOP SHOP, evo šta su nam odgovorili

Mnogi Požarevljani su nam pisali u poslednjih nekoliko meseci i između ostalog pitali da li će McDonald’s doći konačno u Požarevac

Požarevački STOP SHOP u Požarevcu biće zvanično otvoren 19. aprila 2018. godine. Neki od brendova imaju aktuelne konkurse za različite pozicije, a neki su već završeni.

Mnogi Požarevljani su nam pisali u poslednjih nekoliko meseci i između ostalog pitali da li će McDonald’s doći konačno u Požarevac. Urban City je ovom lancu brze hrane postavio pitanje da li će se u STOP SHOP-u u Požarevcu naći njihov restoran i da li je u planu da na nekoj drugoj lokaciji otvore objekat.

Danas, 12. februara 2018. godine Milena Avramović-Bjelica, izvršna direktorka Chapter 4 grupacije kaže za Urban City da “McDonald’s neće imati svoj restoran u okviru Stop Shop tržnog centra čije otvaranje se planira u Požarevcu. McDonald’s kao globalna kompanija konstantno prati kretanja na tržištu na kom posluje, u ovom slučaju u Srbiji i osluškuje potrebe potrošača i na osnovu toga se kreira poslovna strategija. Za sada nije u planu otvaranje McDonald’s restorana u Požarevcu.”

Do neke druge prilike, pljeskavica od 10 sa kajmakom i lukom, VI ČASTITE.

 

1 KOMENTAR

  1. steta,za promenu nije lose.Neko ce reci Gmo.A zamislite pljeskavice,melje se sve i svasta i nema veze sa kvalitetom.O iydavanju fiskalnih racuna je tek posebna prica

KOMENTARIŠI