PODELI
Foto: SESA

Ukoliko igrate Dotu, a pritom se zainteresovani da se takmičite na malo višem nivou, Serbian e-Sports Association (SESA) organizuje prve online kvalifikacije, čiji će pobednici obezbediti učešće na LAN završnicu u oktobru 2019. godine. Pobednik tog LAN takmičenja imaće priliku da predstavlja Republiku Srbiju na IeSF takmičenju u Južnoj Koreji, koje će se održati krajem godine.

Prijave su poptuno besplatne!

Kvalifikacije će se održati od 29-30. juna, sa time što će se osmina finala i četvrtfinale odigrati u subotu, dok će se dva polufinalna meča odigrati u nedelju. Finalisti će obezbediti učešće na LAN završnici u oktobru. Turnir će se igrati Online i maksimalan broj ekipa je 16. Igraće se Single elimination BO1 mečevi u subotu, dok će polufinalni mečevi biti BO3. Postoji šansa da se promeni bracket u odnosu na broj prijavljenih ekipa.

Nagradni fond:

PRVO MESTO: Laskava titula predstavnika reprezentacije Srbije i obezbeđen put i smeštaj u  Južnu Koreju na svetsko prvenstvo 2019. godine, gde ćete braniti boje naše zemlje.

DRUGO MESTO: biće objavljeno naknadno

TREĆE MESTO: biće objavljeno naknadno

Druge kalifikacije održaće se u avgustu. Tačan datum još uvek nije poznat.

TIMOVI KOJI SE NISU PRIJAVILI ZA PRVE KVALIFIKACIJE IMAĆE PREDNOST U ODNOSU NA TIMOVE KOJI PONOVO UČESTVUJU U DRUGIM KVALIFIKACIJAMA.

Možete se prijaviti na linku ispod, gde takođe možete pronaći sve detaljne informacije vezane za ingame pravila: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeHDnemOCceAtaJPbwnOCu1itmOPnCxrocP6OhPhcFFH24yqw/viewform?usp=sf_link

 

KOMENTARIŠI