Policija u Velikom Gradištu dobila novu opremu za bezbednost u saobraćaju

Policija u Velikom Gradištu dobila novu opremu za bezbednost u saobraćaju

Predsednik opštine Veliko Gradište, Dragan Milić, i njegov zamenik, Slađan Marković, primili su u ponedeljak pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, načelnika Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave Požarevac, potpukovnika Dragana Ristića, načelnika Policijske stanice Veliko Gradište, Darka Pajkića, i komandira PS, Nikolu Mitrovića, i tom prilikom im uručili saobraćajnu opremu neophodnu za rad ove službe.

Foto: Opština Veliko Gradište

“Kao i svake godine, opština je izdvojila sredstva za opremu iz programa Saveta za bezbednost u saobraćaju kako bismo sprečili neželjene situacije. Ova sredstva su skromna, ali značajna za bezbednost saobraćaja. Saradnja sa policijom je na visokom nivou i ovom prilikom im zahvaljujem. Zadovoljni smo situacijom i nastavićemo i dalje da pomažemo, a namera nam je da kroz edukaciju i kaznenu politiku smanjimo broj nezgoda. Takođe, u planu je otvaranje poligona i nabavka opreme za decu“, istakao je predsednik Milić.

Policijskoj stanici je uručena standardizovana formacijska oprema – dva alkometra marke AlcoTrue, eksterna baterija za radarski uređaj T-III i digitalni fotoaparat marke Nikon.

KOMENTARIŠI