Policiji uručena nova oprema, evo šta su sve dobili

Policiji uručena nova oprema, evo šta su sve dobili

Načelnik Policijske stanice, Darko Pajkić, zahvalio se predsedniku što je prepoznao značaj rada policije u Velikom Gradištu

Predstavnicima Policijske stanice u Velikom Gradištu, u utorak je na prijemu kod predsednika opštine, Dragana Milića, uručena na korišćenje oprema iz programa Saveta za bezbednost u saobraćaju.

“Ovu opremu opština uručuje u cilju nastavka saradnje saobraćajne policije i sektora za bezbednost saobraćaja te zaštite i podizanja nivoa bezbednosti građana. Saradnja je i do sada bila veoma dobra, nabavljali smo određena sredstva i nastavićemo to da radimo kako bi službenici policije lakše obavljali svoj posao. Predstoji nam ugradnja bezbednosnih kamera u gradu i na raskrsnicama. Budući da smo turistička sredina, leti ovude prođe nekoliko stotina hiljada ljudi i potrebno je da naši policajci imaju uvid u to stanje kako bismo imali što manje neželjenih posledica.“, istakao je predsednik opštine.

Foto: Opština Veliko Gradište

Načelnik Policijske stanice, Darko Pajkić, zahvalio se predsedniku što je prepoznao značaj rada policije u Velikom Gradištu. “Nadam se da će uz program Saveta za bezbednost i angažovanje policije, posebno saobraćajne, korišćenjem ove opreme da se značajno poboljša stanje bezbednosti na području Policijske stanice Veliko Gradište. Prošle godine došlo je do smanjenja saobraćajnih nezgoda i povređenih lica kao i smanjenja materijalne štete. Verujem da će u narednom periodu ta brojka da bude manja i da ćemo biti opština bez poginulih lica.“, rekao je načelnik Pajkić.

Foto: Opština Veliko Gradište

Paket sadrži kompjuter sa štampačem, neseser za saobraćajnu policiju, 12 baterijskih lampi, fotoaparat Nikon coolpix sa GPS-om, dva tele-blica na akumulator sa punjačem, dva digitalna merača dubine šara, i osam reflektujućih prsluka, ukupne vrednosti oko 600 hiljada dinara.

KOMENTARIŠI