Ponovo na okupu „Pussycat dolls“ ?

Ponovo na okupu „Pussycat dolls“ ?

Posle sve jačih glasina da će „Pussycat dolls“ ponovo početi da rade zajedno, iznenada je aktiviran stari sajt grupe, a otvoren je i nalog na „Instagramu“. Iako se članice grupe ni njihovi predstavnici još nisu oglasili, Robin Antin, koja je osnovala plesno-pevačku senzaciju, dala je neku vrstu potvrde.

Kada je, pre nekoliko nedelja, britanski dnevni list San, najavio je da moguće da Nikol Šerzinger i devojke ponovo zaigraju i zapevaju zajedno, mnogi su bili skeptični, piše muzički portal Idolator.

Međutim, sumnja je počela da nestaje kada je tokom vikenda ponovo aktiviran sajt „Pussycat dolls“ i otvoren nalog na Instagramu.

I najveći pesimisti bili su uvereni da je okupljanje na vidiku kada se među onima koji su počeli da prate grupu na pomenutoj društvenoj mreži pojavilo ime glumice i igračice Robin Antin, koja je osnovala plesno-pevačku senzaciju.

„Već nekoliko godina priča o ponovnom okupljanju je aktuelna. Članice grupe su napokon uspele da pronađu vreme koje ima svima odgovara“, otkrio je neimenovani izvor britanskom dnevniku San.

Prema navodima osobe koja tvrdi da ima informacije o okupljanju grupe „Pussycat dolls“, devojke su uzbuđene zbog svega, ali još nisu uspele da se dogovore o tome da li će ići na turneju ili je reč o samo nekoliko koncerata.

Razmirice koje su prethodile raspadu „Lutki“ izgleda da su ostale u prošlosti: „Devojke osećaju da je vreme da razlike ostave po strani i uživaju u hitovima koje su napravile“.

Kada je reč o hitovima, osim toga što će publiku podsetiti na veliki broj starih numera, izgleda da će biti i novih pesama.

KOMENTARIŠI