Arriva nudi sjajne popuste od 10 odsto za kupljene karte u pretprodaji do kraja juna.

Za sve zainteresovane ljubitelje mediteranske oaze, kompanija Arriva od 23. juna počinje sa svakodnevnim redom vožnje do Crnogorskog primorja iz Požarevca preko Svilajnca, kao i iz Negotina preko Zaječara i Bora. Uz neverovatne pogodnosti za putnike koji karte mogu kupiti na čak 3 mesečne rate,  Arriva nastavlja sa sezonskim autobuskim linijama ka Crnoj Gori i nudi primamljive popuste za:

o   Karte kupljene u pretprodaji;

o   Decu;

o   Omladinu do 26 godina;

o   Starije od 60 godina;

o   Za grupe veće od 3 člana;

I ovog leta na vratima Jadrana, Crna Gora nastavlja da šarmira neponovljivom lepotom mora i bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Najlepši zalazak Sunca, eksplozija boja i emocija, ali i kontrast između planina i obale dokaz su da dobre stvari dolaze u malim paketima.

„Gradovi crnogorskog primorja nastavljaju da zavode srpske turiste svojom lepotom, lokalnim gostoprimstvom, kao i pulsirajućim noćnim životom na koji retko ko ostaje ravnodušan. U skladu sa tim i zbog velikog interesovanja, i ove godine, Arriva u saradnji sa kompanijom Božur iz Podgorice počinje sa održavanjem svakodnevnih autobuskih linija“, naveli su iz kompanije Arriva.

Arriva nudi sjajne pogodnosti kao i popuste od 10 odsto namenjen kartama koje se kupe u pretrodaji do kraja juna, dok sa kupljenom kartom za Crnu Goru, svi putnici mogu uživati u usluzi besplatnog Wi-Fi na teritoriji Srbije.

Više informacija o samim polascima, pogodnostima i popustima možete pronaći na sajtu www.arriva.rs ili putem mejla na info@arriva.rs, kao i na brojeve telefona:

Iz Požarevca – 0800 101 012; 012 211 844, 062 /88 000 32;

Iz Bora – 030/ 457 760, 062/ 8030 725.

KOMENTARIŠI