Pošta poziva preduzetnice da učestvuju u konkursu ,,100 uspešnih poslovnih žena”

Pošta poziva preduzetnice da učestvuju u konkursu ,,100 uspešnih poslovnih žena”

FOTO: URBAN CITY / B.P.

Pozivaju se preduzetnice sa teritorije Grada Požarevca, da uzmu učešće u novom nacionalnom nagradnom konkursu Pošte Srbije ,,100 uspešnih poslovnih žena”, za podršku ženskom preduzetništvu i biznisima u vlasništvu žena.

Konkurs je do 8. aprila 2024. otvoren za sve preduzetnice i zakonske zastupnice ili osnivačice malih preduzeća sa teritorije cele Srbije, uključujući zemljoradničke zadruge, zanatske radnje, ustanove, udruženja, kao i za žene nosioce porodičnog poljoprivrednog gazdinstva.
Prijave se vrše u jednostavnom postupku, on-lajn prijavljivanjem na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs/.
Kriterijumi za ocenjivanje su pored uspešnosti prezentovane poslovne aktivnosti i biznis ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, kao i društveno-odgovorne aktivnosti. Prijave će ocenjivati stručna Komisija za sprovođenje nagradnog konkursa „100 uspešnih poslovnih žena”.
Za 100 najuspešnijih kandidatkinja Pošta će obezbediti besplatan oglasni prostor u poštama širom Srbije, u vidu predstavljanja u brošuri koja će bez naknade biti dostupna korisnicima poštanskih usluga, kao i njihovu prezentaciju na monitorima u poštama.
Izuzetno, za ovaj treći po redu nacionalni nagradni konkurs Pošte Srbije, značajno je povećan nagradni fond i ovo je prvi put da je Pošta Srbije za svih 100 budućih pobednica konkursa obezbedila specijalne nagrade – edukacije na različite najaktuelnije teme iz oblasti vođenja i razvoja biznisa, koje sprovodi Privredna komora Srbije (PKS).
Uslovi konkursa dostupni su na internet stranici http://preduzetnice.posta.rs/.
Za dodatna pitanja na raspolaganju je imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs.

KOMENTARIŠI