POŽAR na naftnoj bušotini u Bradarcu kod Požarevca, povređena tri radnika

POŽAR na naftnoj bušotini u Bradarcu kod Požarevca, povređena tri radnika

Kompanija NIS je saopštila da se požar desio prilikom remonta bušotine "Bramalj 3" u selu Bradarac, a ugašen je oko 21 čas

Tri radnika su povređena u požaru na naftnoj bušotini u Bradarcu kod Požarevca, prenosi RTS. Požar je ugašen, ali će požarevačka vatrogasna jedinica dežurati i tokom noći.

Posle ukazane pomoći u požarevačkoj bolnici, dvojica radnika, koji su teže povređeni, prebačeni su za Beograd. Oni su zadobili opekotine drugog i trećeg stepena na više od 50 odsto površine tela, ali nisu životno ugroženi, rečeno je u požarevačkoj bolnici.

POVEZANE VESTI: 

Antić: Povređeni radnici van životne opasnosti, nema opasnosti za zdravlje i bezbednost građana

Dopisnik RTS-a javlja da je požar ugašen za 40 minuta, brzom intervencijom požarevačke vatrogasne jedinice, koja će dežurati i tokom noći. Požar, koji je zahvatio celu platformu, okolno drveće i rastinje, izbio je nešto pre 20 časova. Uzrok još nije poznat.

Kompanija NIS je saopštila da se požar desio prilikom remonta bušotine “Bramalj 3” u selu Bradarac, a ugašen je oko 21 čas.

“Nema opasnosti po životnu sredinu i meštane sela Bradarac. NIS sarađuje sa svim nadležnim službama i nakon istrage biće poznati podaci o uzrocima požara”, navela je kompanija NIS u saopštenju.

KOMENTARIŠI