Požarevac dobija parking garažu krajem februara sa 145 mesta

Požarevac dobija parking garažu krajem februara sa 145 mesta

Nabavka za montažnu garažu je sprovedena, ugovor je potpisan krajem oktobra, a vrednost ugovora je 37.286.000 dinara

JKP „Parking servis“ Požarevac privelo je kraju još jednu uspešnu poslovnu godinu, koja je rekordna po ostvarenom prihodu.

Ovakav uspeh postignut je iako su procene bile drugačije, s obzirom na to da su pojedina parkirališta u gradu bila zatvorena tokom godine zbog realizacije brojnih investicija.

– Tokom godine najznačajniji projekat je bio za javnu montažnu garažu na posebnom parkiralištu hotel „Dunav“ i projekat brojača slobodnih mesta na zatvorenim parkiralištima. Lokalna samouprava je problem parkiranja prepoznala kao jedan od prioritetnijih i odlučila da investira u montažnu parking garažu, čime će se broj parking mesta na toj lokaciji udvostručiti, rekla je za Danas Marija Papović, direktorka „Parking servisa“.

Nabavka za montažnu garažu je sprovedena, ugovor je potpisan krajem oktobra, a vrednost ugovora je 37.286.000 dinara. Montirana je parking garaža od čelične konstrukcije na površini od 1.500 kvadratnih metara, u dva nivoa, što prema projektu predstavlja 145 parking mesta. Otvaranje garaže se očekuje krajem februara.

KOMENTARIŠI