Požarevac dobio informativnu interaktivnu tablu

Požarevac dobio informativnu interaktivnu tablu

Vasa Baldić, Danijela Tufegdžić, Foto: Urban City

Danas, 25. februara kod prostorija Turističke organizacije Grada Požarevca predstavljena je informativna interaktivna tabla i aplikacija sa informacijama o turističkim destinacijama na teritoriji Grada Požarevca. Vrednost table iznosi oko 7 miliona dinara. Sredstva su obezbeđena od strane EU PRO programa.

Pomoću interaktivne table moguće je pronaći sve bitne lokacije na teritoriji Grada Požarevca. Ova tabla postavljena je i u Velikom Gradištu.

Foto: Urban City

Pored interaktivne table razvijena je i mobilna aplikacija. Tabla ima mogućnost nadograđivanja i širenja sa novim sadržajima i servisnim informacijama.

Informativna interaktivna tabla postavljena je zahvaljujući projektu “Unapređenje preduslova za korišćenje lokalnih socio-ekonomskih potencijala kroz GIS u Požarevcu i Velikom Gradištu“. Ukupna vrednost projekta je 71.750 evra, koji je započet 31. maja 2019. godine.

2 KOMENTARA

  1. Sjajno!! To je baš falilo ovom gradu, ovo što se glibimo u blatu na zabelskom putu,nekih petnaestak uličica na dva km od centra grada,to verovatno čeka 2050.-u !!!!!!

KOMENTARIŠI