Organizaciju ovog turnira Požarevac je zaslužio tim što je prošle godine besprekorno organizovao odbojkaški Kup Srbije, te su čelnici „OSS“ prezadovoljni tom organizacijom, gostoprimstvom domaćina, kao i izuzetnom posetom na svim utakmicama odlučio da „nagradi“ Požarevljane dajući im domaćinstvo kvalifikacionog turnira, gde će se juniori četri odbojkaške reprezentacije boriti za odlazak na Svetsko juniorsko odbojkaško prvenstvo.

Muška juniorska reprezentacija Srbije biće u Požarevcu domaćin turnira E grupe II runde Evropskih kvalifikacija za XIX SP 2017, saopštio je CEV.

Na turniru koji će se odigrati 18-21. maja, pored Srbije igraće Ukrajina, Bugarska i Francuska, a plasman na Svetsko prvenstvo izboriće samo pobednik grupe.

1 KOMENTAR

  1. После много година ОК М.радник је добио браћу Ристић за властодршце који уз помоћ актуелних градских главешина буквално раде шта им падне на памет.Пласирају своје Лазаро производе клубу по веома високим ценама а Лаза је као донатор.Из клуба још није изашао нити један тендер за набавку опреме.Зато је ту Лаза са свјоим “донацијама”.Организација финала купа била је прилика да се баш обогате јер клуб од тих пара нема ништа али зато има Лаза и његови новопартијски заштитници у виду актуелне власти. Лаза је пригрлио све клупске,општинске и окружне функције кад је одбојка у питању,а врти се и у Републици.
    Узгред речено Лаза о одбојци нема ама баш иоле појма (мора се рећи да Игор има). Сви би требало да се дебело замисле шта се данас ради у популарном одбојкашком клубу у Пожаревцу.
    Бојим се да ће и овај наредни турнир бити још један “Лазин успех” чиме ће побољшати и свој и буџет његових ВЕЛИКИХ ЗАШТИТНИКА.
    Куда иду одбојкаши?

KOMENTARIŠI