Požarevac pod ŽUTIM upozorenjem za ekstremno nisku temperaturu, jutarnja t=3°C

Požarevac pod ŽUTIM upozorenjem za ekstremno nisku temperaturu, jutarnja t=3°C

U Požarevcu danas nakon vedrog i veoma hladnog jutra, tokom dana sunčano i dalje prohaldno

Foto: Urban City / B.P.

U Srbiji u jutro vedro i veoma hladno, ponegde sa slabim mrazom. U kotlinama se očekuje i magla. Tokom dana u svim predelima Srbije biće sunčano i dalje relativno hladno. Duvaće umeren do pojačan, severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 0 do 6°C, maksimalna dnevna od 14 do 18°C.

U Požarevcu danas nakon vedrog i veoma hladnog jutra, tokom dana sunčano i dalje prohaldno. Duvaće umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 3°C, maksimalna dnevna 17°C.

Slično vreme očekuje se u Srbiji i u četvrtak.  Tokom dana biće sunčano i toplije. Maksimalna temperatura u četvrtak od 17 do 21°C, a u petak od 20 do 24°C. U subotu pretežno sunčano i umereno toplo. Tokom dana na jugu i istoku povećanje oblačnosti, u nedelju ponegde i sa slabom kišom. Maksimalna temperatura u nedelju u blagom padu. Početkom sledeće sedmice u većem delu Srbije biće uslova za kišu.

Narednih dana u Požarevcu biće sunčano i toplije, ali će jutra do petka biti veoma hladna, na širem području grada i sa maglom. Maksimalna temperatura u četvrtak do 20°C, a u petak i subotu do 23°C.

KOMENTARIŠI