Zajedno sa članovima i simpatizerima, danas je u prostorijama Srpske napredne stranke u Požarevcu obeležen petnaesti rođendan stranke.

Tim povodom, organizovana je i konferencija za medije na kojoj je govorio predsednik Gradskog odbora SNS Požarevac Miodrag Stepanović i istakao:

„Danas smo se okupili da zajedno obeležimo 15 godina postojanja Srpske napredne stranke, zahvaljujući osnivačima Srpske napredne stranke, gospodinu Tomislavu Nikoliću i gospodinu Aleksandru Vučiću, koji je predsednik Srbije i najznačajniji i najugledniji član naše stranke Od kako je Srpska napredna stranka osnovana, za kratak vremenski period učestvovali smo i pobedili na izborima i do dana današnjeg sa velikim uspehom vodimo našu državu, što se može videti kroz svaki kilometar autoputa koji se pravi i koji je napravljen u našoj državi, svaki kilometar železničke pruge, obnavljanjem bolnica i Domova zdravlja, otvaranjem fabrika i proizvodnih pogona u našoj državi. Mnogo više nego što su prethodne stranke koje su vršile vlast uspele da zatvore i da zakatanče, a uspele su da zatvore gotovo sve. Danas smo se okupili sa članovima i simpatizerima da na skroman nači obeležimo 15 godina postojanja Srpske napredne stranke i da poručimo svima da smo tu, da ćemo se i dalje boriti za grad Požarevac i za našu državu, jer drugu nemamo.

Zbog prirode posla, a i privatno, obišao sam gotovo svako mesto u našoj državi, i tačna je ona izreka „Obiđi svoju državu da bi je više voleo“. Naša država je jako lepa i sunce ne sija više i jače u drugim državama nego u našoj.

Želim da pozdravim sve naše predsednike mesnih odbora i članove, i da im se zahvalim i da poručim svim građanima da se vidimo u decembru kada će, nadamo se, biti raspisani parlamentarni izbori. Želeo bih i da se te večeri vidimo ovde i da na miran i dostojanstven način proslavimo pobedu i da nastavimo u kontinuitetu da razvijamo našu državu“.

KOMENTARIŠI