Požarevački naprednjaci prvi predali listu za lokalne izbore

Požarevački naprednjaci prvi predali listu za lokalne izbore

Foto: Urban City

Gradski odbor SNS Požarevac predao je sinoć oko 21.30h, zajedno sa koalicionim partnerima listu “Aleksandar Vučić – Za našu decu” sa 2250 potpisa Gradskoj izbornoj komisiji za predstojeće lokalne izbore u Požarevcu. Kako je lista “Aleksandar Vučić – Za našu decu” prva predata, nosiće broj jedan na glasačkom listiću na lokalnim izborima.

Foto: Urban City

Na čelu kolone koja je nisila potpise i listu nalazili su se Slaviša Aleksić, nosilac liste, Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca, Ana Miljanić, kandidatkinja za poslanicu i član Gradskog veća, koalicioni partneri Dragan Stanojević iz PUPS-a i Marko Milojević iz Pokreta socijalista, dok su za njima u koloni bili članovi stranke i kandidati za odbornike.

Slaviša Aleksić, nosilac liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” zahvalio se građanima i članovima Srpske napredne stranke koji su u rekordnom roku došli i dali svoje potpise i time ukazali poverenje koaliciji okupljenoj oko Srpske napredne stranke. On je dodao da je “lista popunjena mladim, obrazovanim ljudima, entuzijastima koji su spremni da menjaju Požarevac u skladu sa indencijama predsednika Aleksandra Vučića. Mislim da ćemo useti u tome, zajedničkim snagama, koristeći resurse koje već imamo.

Foto: Urban City

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca takođe se zahvalio svim građanima, članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke i koalicionim partnerima koji su došli da podrže listu. U rekordnom roku skupljeno je više od 2200 potpisa. Siguran sam, kao što je rekao nosilac liste, da ćemo nastaviti sa brzim razvojem Grada Požarevca, da ćemo završiti sve započete projekte i da na takav načim nastavimo i pomognemo razvoj Srbije i našeg grada, na način na koji to vodi na državnom nivou Aleksandar Vučić. Spasović je pozvao sve građane i simpatizere Srpske napredne stranke i koalicionih partnera da izađu na izbore i podrže ovu listu.

2 KOMENTARA

KOMENTARIŠI