Požarevljani na najstarijoj trci u Srbiji doneli 18 medalja!

Požarevljani na najstarijoj trci u Srbiji doneli 18 medalja!

Proteklog vikenda, članovi Maraton tima Požarevac uzeli su učešće na najstarijoj trci u Srbiji. Somborski polumaraton po 38.put.

Organizovano je zajedničko putovanje na ovu manifestaciju, a pored članova ekipe u autobusu su bili i trkači koji to nisu, ali su dragi prijatelji Maraton tima. Još jedan dokaz da je krajni cilj popularizacija i omasovljenje dugoprugaškog trčanja i rekreacije kao stila života. Stoga su uvek svi dobro došli.

Sama trka u Somboru, veoma je dobro organizovana, kao i uvek, protekla je uspešno za trkače Maraton tima, pa je tako u Braničevski okrug stiglo 18 finišerskih medalja. sombor maraton 2-minMiljan Glišić najbrži je takmičar Maraton tima na trci u Somboru, a treba spomenuti i veteranku Mariju Dragović, koja je u svom jubilarnom desetom polumaratonu, postigla lični rekord.

Svi ostali takmičari završili su takmičenje  u vremenima shodno njihovoj trenutnoj pripremljenosti, a oni su: Vitaminka Zrnić, Nada Živković, Ljiljana Todorović Jovanović,  Aleksandra Milosavljević, Tanja Ilić, Ana Andjelković, Nebojša Pućo, Dragan Ćela Milić, Tomislav Jankovič, Boban Stojićević, Slobodan Jotić, Stevanović Dejan, Miloš Krstić, Miloš Stanisavljević, Nebojša Janković, Mališa Kovačević.

Sve u svemu veoma pozitivni utisci iz prelepog Sombora. Maraton tim Požarevac poziva sve rekreativce početnike i one koji su uveliko u svetu trčanja, da se priključe i tako još više omasove trkački pokret i uvečaju trkačku porodicu.sombor maraton-min

Za 30.09.2017.g. planirano je održavanje Prvog Kostolačkog polumaratona, stoga iz Maraton tima Požarevac preporučuju da se krene sa pripremama. Ovim putem pozivaju se i svi oni koji bi hteli da pruže pomoć u vidu sponzorstva i tako pomognu da ova manifestacija u potpunosti uspe i da se na pravi način ugoste trkače iz Srbije.

KOMENTARIŠI