Požarevljani pevali najveće hitove Bajage i Instruktora na otvaranju STOP SHOP-a u...

Požarevljani pevali najveće hitove Bajage i Instruktora na otvaranju STOP SHOP-a u Požarevcu

Ređali su se legendarni hitovi, a na samom početku nekoliko hiljada Požarevljana pevalo je jedan od najvećih hitova ove grupe "Sa one strane jastuka"

Foto: Urban City / Bekstejdž

Danas, 19. aprila, kao što je i najavljivano u prethodnih nekoliko meseci otvoren je STOP SHOP u Požarevcu, peti po redu u Srbiji.

Foto: Urban City

Tokom otvaranja, svi posetioci su imali priliku da uživaju u fantastičnom celodnevnom programu, specijalnim popustima, iznenađenjima i interesantnim aktivacijama.

Foto: Urban City

Pre zvanične ceremonije, nastupio je Gradski ženski hor Barili.

Foto: Urban City

Takođe, posetioci su uživali u nastupima DJ-a i violine i družili se sa mnogobrojnim zabavljačima, a Lexington Band, popularni pop sastav, zagrejao je atmosferu svojim dobro poznatim hitovima.

Foto: Urban City

Zvezde večeri bili su Bajaga i Instruktori – jedan od najpoznatijih rok bendova u Srbiji i bivšoj Jugoslaviji.

Foto: Urban City

Bend iza koga je bogata diskografija i mnogo hitova koji su ih postavili na vrh bivše jugoslovenske scene rok scene, zabavljali su posetioce u završnom delu programa.

Foto: Urban City

Ređali su se legendarni hitovi, a na samom početku nekoliko hiljada Požarevljana pevalo je jedan od najvećih hitova ove grupe “Sa one strane jastuka”.

Foto: Urban City

Požarevljani su mogli posle dugo vremena da čuju hitove kao što su “Godine prolaze”, “Plavi safiru”, “Moji drugovi”, “Verujem-ne verujem”, “Dobro jutro džezeri”, kao i mnoge druge.

Foto: Urban City

Na kraju nastupa usledio je spektakularan vatromet.

Foto: Urban City

Prve tri pesme Bajage i Instruktora preslušajte na našoj Facebook stranici OVDE.

KOMENTARIŠI