Iako mu je tek 26 godina, Nigerijac Ahmed Musa je posle sjajnih partija u CSKA i neuspešnog izleta u Lester nedavno odlučio da se preseli u Saudijsku Arabiju, u Al Naser, i odmah je pokazao da je klasa za tu ligu.

U sredu je njegov tim gostovao Al Kadsiji Aleksandra Stanojevića, a Musa je tri puta tresao mrežu za konačnih 0:3. Ukopao je na taj način i srpskog trenera, ali i tiket kladioca iz Požarevca, kojem je izbio iz džepa skoro tri miliona dinara, s obizrom na to da je on tipovao iz iksa u keca, a došlo je iz dvojke u dvojku!

Foto: MOZZART

Šteta, s obzirom na to kakve su kvote pogođene na ovom tiketu – 15 na iz keca u iksa na Orlando Pajrats – Kejptaun Siti, zatim 14 na iz dvojke u iks na Sampdorija – Fjorentina, pa 4,00 na iz iksa u keca na Ajaks – AEK i 2,15 na iz dvojke u dvojku na Benfika – Bajern…

Na uloženih 100 dinara s kvotom 28.896 potencijalni dobitak iznosio je 2.976.288 dinara, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu 86.688 dinara, odnosno 3% na pet odigranih parova bez konačnog ishoda.

Kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD ULOŽENE, u ovom slučaju 10.000 dinara.

KOMENTARIŠI