Kakav kontrast na ovom tiketu iz Požarevca. Na šest utakmica MOZZARTOV kladilac gađao je 0-2 gola, a na dve čak 7+! I na to je dodao broj poena u jednom košarkaškom meču.

U svakom slučaju, ovaj igrač odlično je procenio na kojim će mečevima pasti malo pogodaka, pošto je sve tipove 0-2 zaokružio, a goleade je gađao na mečevima Kupa Turske Bešiktaš – Manisa i Galatasaraj – Sivas Dort, računajući da će istanbulski velikani do vrha napuniti mreže nedoraslih rivala. Bešiktaš je svoj deo ispunio, pošto je čak devet puta tresao mrežu kluba za koji igraju nekadašnji prvotimci Zvezde Nikola Mikić i Slavko Perović, ali Galata – nije. Prvih 45 minuta završeno je rezultatom 1:0, i bilo je izvesno da će teško ovaj duel „ući“ u 7+. Rasplamsalo se tek od 70. minuta, pošto je od tada do kraja Galatasaraj dao četiri, a gosti jedan gol, ali na kraju je bilo 5:1, i nedostajao je još jedan pogodak za prolaz.

Velika šteta, s obzirom na veliki dobitak koji se čekao, ali i činjenicu da bi ovaj tiket, da je prošao, izbio na prvo mesto tabele takmičenja POGODI NAJVEĆU KVOTU, i postao prvi favorit da svom kreatoru donese BMW serije 4 18. decembra, kada se takmičenje i završava.

Na uloženih 100 dinara s kvotom 10.492 potencijalni dobitak iznosio je 1.311.621 dinar, uključujući i MOZZART BONUS u iznosu od 262.324 dinara, odnosno 25% na devet odigranih parova bez konačnog ishoda.

NAPLATI PROMAŠAJ: kako je na tiketu promašen jedan par, a ukupna pogođena kvota iznosila je više od 999, ovaj igrač podigao je STO PUTA VEĆU SUMU OD UPLAĆENE, u ovom slučaju 10.000 dinara.

KOMENTARIŠI