– Moram da se pohvalim, da sam vrlo nadarena kada je taktilnost u pitanju, a da to nisam ni znala. Hvala i svim mojim divnim profesorima i nastavnicima matematike iz Požarevca, jer sam dobra u računanju. Ne znam da li to sada smem da kažem, ali sam bila u jednom nizu brža od oba takmičara u duelu i dala sam tačan odgovor – otkrila je Anđelka Prpić gostujući u emisiji “150 minuta”.

Kaže da to verovatno neće uči u šou “Super ljudi”, u čijem je žiriju, jer je svoje rešenje šapnula samo kolegi u žiriju Branku Đuriću Đuri. Nju su sjajni takmičari naveli i da ispita svoje sposobnosti.

– Ti kad gledaš s kojom lakoćom oni to rade, ti si u fazonu: “Ovo bih možda i ja mogao da probam”. Onda ja čkiljim da bih našla razliku između 12.000 kockica – objasnila je Prpić.

Takmičari u “Super ljudima” pokazuju neke svoje talente i specifičnosti, koje ne možemo videti u ostalim takmičarskim programima, tvrdi Prpić.

– Ja sam sama umorna od različitih takmičenja, bez obzira što se u njima pojavljuju sjajni talenti. Zato sam razmišljala o učešću u ovom programu, jer se na svakom kanalu neko takmiči i neko to ocenjuje. Međutim, ovo je drugačije. Ovo veliča neke prave stvari i daje vetar u leđa ljudima koji su po nečemu specifični – rekla je Prpić i podelila priču od dečaku koji zna obrise svih država na svetu.

 

KOMENTARIŠI