Požarevljanka Bojana Vunturišević 11. maja u Novom Sadu

Požarevljanka Bojana Vunturišević 11. maja u Novom Sadu

Između 2007. i 2015. godine bila je glavni vokal beogradskog pop benda „Svi na pod”

U petak 11. maja u novosadskom klubu Firchie Think Tank Studio koncert će održati Bojana Vunturišević, nekadašnja članica benda Svi na pod.

Posle koncerta na prošlogodišnjem Festivalu uličnih svirača, Bojana se ponovo vraća u Novi Sad, a društvo na bini praviće joj bend koji čine Ivan Mirković Bambi, producent i Bojanin dugogodišnji saradnik i MKDSL, čuveni beogradski DJ i producent.

Prošle godine Bojana je objavila debi solo album “Daljine” koji je naišao na veoma pozitivne kritike kako kod publike tako i kod stručne javnosti.

Ulaznice za ovaj nastup mogu se kupiti po pretprodajnoj ceni od 500 dinara (ograničeni kontigent), dok će redovna cena iznositi 700 dinara. Cena karata na ulazu iznosiće 800 dinara.

Bojana Vunturišević je rođena 6. marta 1985. godine u Požarevcu.

Između 2007. i 2015. godine bila je glavni vokal beogradskog pop benda „Svi na pod”.

Sa Bojanom, bend je izdao dva studijska albuma: „Prvi!” (2011. godine) i „Mladost” (2014. godine). Bend napušta 2015. godine zbog, kako je naglasila, „sudara vajbova”, a na njeno mesto dolazi pevačica Nevena Ivanović.

Iako je planirala da svoje prvo samostalno diskografsko izdanje objavi 2015. godine, privatne obaveze su je u tome sprečile. 2016. godine je dobila sina Dušana u vezi sa rediteljem Ivanom Stojiljkovićem.

Marta 2017. godine objavljuje dugoočekivani solo singl „Kese etikete” kojim je najavila objavljivanje svog album „Daljine” u izdanju „Maskom rekords”-a. Publika je 29. aprila u Bitef teatru imala priliku da čuje sve pesme sa njenog novog albuma uživo. Svoj album prvenac je svrstala u elektro-pop žanr. Juna 2017. godine objavljuje spot za singl „Daljine” sa istoimenog albuma.

KOMENTARIŠI