Požarevljanka Dijana Hrkalović dobitnica priznanja “Kapetan Miša Anastasijević”

Požarevljanka Dijana Hrkalović dobitnica priznanja “Kapetan Miša Anastasijević”

Priznanje nosi naziv velikog filantropa, dobrotvora i zadužbinara kapetana Miše Anastasijevića

Dijana Hrkalović, državni sekretar Ministarstva unutrasnjih poslova, dobitnica je ovogodišnjeg priznanja Kapetan Miša Anastasijević za inovativnost, poslovnost i kvalitet u radu.

Povelje, koje se tradicionalno dodeljuju u više kategorija najboljim akterima privrednog i društvenog stvaralaštva, sinoć su uručene u prostorijama Matice srpske u Novom Sadu.

Priznanje nosi naziv velikog filantropa, dobrotvora i zadužbinara kapetana Miše Anastasijevića, a dodeljuje se 18. put u sklopu projekta “Put ka vrhu” koji organizuje “Media invent” u saradnji sa novosadskim i beogradskim univerzitetom.

U Bezbednosno-informativnoj agenciji (BIA) radila je do 2014. godine. Od 2015. nalazila se na mestu sekretara Uprave kriminalističke policije. Poseduje specijalizovana znanja i veštine u oblasti organizacione psihologije, socijalne psihologije, psihologije marketinga i obaveštajne i bezbednosne problematike.

Autor je i više naučnih radova iz navedenih oblasti. Odlukom Vlade Republike Srbije krajem jula 2017. godine imenovana je za drzavnog sekretara u MUP-u.

KOMENTARIŠI