Bahato parkirani automobili su od samog osnivanja Facebook stranice Urban City privukli veliku pažnju Požarevljana još 2015. godine kada smo svakog dana u 13 časova objavljivali ovakve situacije.

Petak, 8. jun u Požarevcu, još jedna bizarna situacija… Pravo iz Salcburga do obližnje pekare u stilu “još malo pa nestalo”. Parkiranje “sa stilom”, na sred raskrsnice. Fotografiju poslao V. Lazić.

Foto: V. Lazić / Privatna arhiva

Primere ovakvog ponašanja i slične “zanimljivosti” šaljite nam u INBOX naše Facebook stranice ili Viber / WhatsApp na 062 / 56-57-07.

5 KOMENTARA

  1. Izađite da slikate nevaspitane roditelje koji puštaju decu da trče po cveću na kružnom toku i sve silnike koji regularno ulaze i izlaze kolima preko barijera iako je posle 19h zabranjen saobraćaj! Da li treba nekome da pogine dete zarad nečijeg ega? GDE JE POLICIJA???

  2. Bitno da je on iz Salzburga došao a ostalo je sve nebitno, eto kakvi smo ljudi pa majku mu poljubim bre sta ima veze odakle je ko? 90 posto pozarevljana staje i parkira kako stigne, bitno da se jedu govna čim neki stranac parkira.

KOMENTARIŠI