Pred nama sunčan i topao period

Pred nama sunčan i topao period

Foto: Urban City / B.P.

Promenljivo oblačno, na severu sa dužim sunčanim intervalima, u brdsko-planinskim predelima očekuju se kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom. Sa Mediterana nam stiže topliji vazduh. Najviša dnevna temperatura do 28 stepeni.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, očekuje se promenljivo oblačno i malo toplije vreme, na severu sa dužim sunčanim intervalima, a u brdsko-planinskim predelima ponegde sa kratkotrajnom kišom ili pljuskom. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima i jak severni i severoistočni.

Najniža temperatura od 13 do 17, a najviša od 24 do 28 stepeni.

Narednih dana toplije

Sutra pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije uz promenljivu oblačnost tek ponegde moguća je kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak, istočnih pravaca. Najniža temperatura od 11 do 17, a najviša od 26 do 29 stepeni.

U četvrtak slično vreme – pretežno sunčano, samo u brdsko-planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije uz promenljivu oblačnost tek ponegde moguća je kratkotrajna kiša. Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak istočni i severoistočni. Najniža temperatura od 12 do 18, a najviša dnevna od 27 do 30 stepeni.

KOMENTARIŠI