U okviru dešavanja koja su vezana za održavanje Dečije nedelje, u skladu sa merama sprečavanja širenja virusa Covid-19, jedna od sada već tradiconalnih aktivnosti je poseta mališana iz Predškolske ustanove “14.oktobar” kabinetu predsednika opštine Malo Crniće.

Foto: Urban City // A.K.

Predsednik opštine Malo Crniće, Mališa Antonijević, dočekao je mališane iz grupe “Maslačak” u svom kabinetu, gde su predškolci prvo pokazali svoje radove na temu Dečije nedelje, a zatim se udobno smestili u fotelje, i uz sokiće neobavezno ćaskali sa predsednikom, i iznosili svoje ideje, želje, interesovanja.

Predsednik opštine se trudio da odgovori na sva njihova pitanja, a bilo je i onih mališana koji su želeli da na svoje vršnjake “bace pogled” iz fotelje predsednika, što im je Antonijević uz osmeh i omogućio, što je deci pričinilo veliko zadovoljstvo.

Foto: Urban City // A.K.

Potom su svi zajedno prešli u salu Skupštine opštine, gde im je predsednik opštine, zajedno sa direktorkom Predškolske ustanove, objasnio kako funkcioniše Skupština opštine, ko, kako i zašto glasa, ko gde sedi, a uz dogovor sa predsednikom, ponovo je bilo onih mališana koji su pohitali za glavni sto i zauzeli mesta predsednika Skupštine, sekretara itd, ali uz uslov da odrecituju pesmicu, što su klinci bezuslovno prihvatili.

Foto: Urban City // A.K.

Pored svih dešavanja koja su propratni deo Dečije nedelje, poseta kabinetu predsednika za mališane sigurno je jedan od najvećih utisaka ove sedmice, koja je potpuno posvećena njima.

KOMENTARIŠI