Pretukao trudnu ženu nakon svađe oko ručka

Pretukao trudnu ženu nakon svađe oko ručka

Foto: Urban City // B.P.

Određen pritvor 20-godišnjem muškarcu zbog sumnje da je početkom meseca, nakon rasprave oko ručka, pretukao vanbračnu suprugu. Povrede je uočio ginekolog akušer u KBC Zvezdara prilikom porođaja žene.

Sud je odredio jednomesečni pritvor E. A. (2004) zbog sumnje da je početkom aprila primenom nasilja ugrozio telesni integritet vanbračne supruge, tako što ju je nakon rasprave oko ručka udarao rukama u predelu nogu i gluteusa, usled čega je 20-godišnja žena zadobila povrede u vidu hematoma, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Kako se navodi, povrede je konstatovao ginekolog akušer u KBC Zvezdara prilikom porođaja pretučene žene.

Osumnjičeni je saslušan juče, kada je negirao izvršenje krivičnog dela, nakon čega je Tužilaštvo Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana.

Pritvor je određen zbog opasnosti da će okrivljeni uticati na svedoke, među kojima su supruga, ali i drugi članovi zajedničkog domaćinstva.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnje za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju, navodi se u saopštenju.

KOMENTARIŠI