Prijem građana kod gradonačelnika Požarevca, STOP-ŠOP donosi 300 radnih mesta

Prijem građana kod gradonačelnika Požarevca, STOP-ŠOP donosi 300 radnih mesta

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović danas je primio preko 20 građana na razgovor

Problemi sa kojima su Požarevljani izašli pred gradonačelnika se uglavnom odnose na zaposlenje, ali i na zdravstvene probleme, međutim bilo je i pohvala za radove u mesnim zajednicama.

Gradonačelnik Bane Spasović je izjavio da će praksa ubuduće biti da se dva puta mesečno susreće sa građanima i da razgovara sa njima o njihovim problemima kao i da pomogne gde god je to moguće. On je istakao da će se u Požarevcu u narednoj godini otvoriti brojna radna mesta. Radi se investicija u industrijskoj zoni i očekuje se otvaranje STOP-ŠOP u narednoj godini gde će posao naći 300 radnika. Spasović dodaje da su ta zaposlenja u privatnom sektoru i da će oni zapošljavati lica sa Zavoda za zapošljavanje.

U prethodnih mesec dana i resorni članovi Gradskog veća primali su građane na razgovor. Pozvano je bilo preko 150 lica a preko 100 se odzvalo pozivu i bilo je primljeno od strane resornih većnika koji su saslušali i rešili određene probleme, gde su bili u mogućnsti, iz oblasti socijalne politike, komunalne infrastrukture, obrazovanja, sporta i drugih društvenih i privrednih delatnosti.

KOMENTARIŠI