PODELI

Problemi sa kojima su Požarevljani izašli pred gradonačelnika se uglavnom odnose na zaposlenje, ali i na zdravstvene probleme, međutim bilo je i pohvala za radove u mesnim zajednicama.

Gradonačelnik Bane Spasović je izjavio da će praksa ubuduće biti da se dva puta mesečno susreće sa građanima i da razgovara sa njima o njihovim problemima kao i da pomogne gde god je to moguće. On je istakao da će se u Požarevcu u narednoj godini otvoriti brojna radna mesta. Radi se investicija u industrijskoj zoni i očekuje se otvaranje STOP-ŠOP u narednoj godini gde će posao naći 300 radnika. Spasović dodaje da su ta zaposlenja u privatnom sektoru i da će oni zapošljavati lica sa Zavoda za zapošljavanje.

U prethodnih mesec dana i resorni članovi Gradskog veća primali su građane na razgovor. Pozvano je bilo preko 150 lica a preko 100 se odzvalo pozivu i bilo je primljeno od strane resornih većnika koji su saslušali i rešili određene probleme, gde su bili u mogućnsti, iz oblasti socijalne politike, komunalne infrastrukture, obrazovanja, sporta i drugih društvenih i privrednih delatnosti.

KOMENTARIŠI