Kako je ranije najavio, ovakvi razgovori postaju praksa i organizuju se čim mu, kako je naveo, vreme i ostale obaveze dozvole.

– Da, imali smo šesti ili sedmi organizovani prijem zainteresovanih građana koji je još jednom pokazao da je potreba za ovim vidom komunikacije velika, kao i da daje opipljive rezultate. Na primer, saznao sam za nekoliko problema na koja nailaze građani pri susretu sa raznim gradskim službama i javnim preduzećima. Iako se neka od njih čine beznačajnim, siguran sam da ih možemo otkloniti i olakšati život sugrađanima. – naveo je gradonačelnik Spasović koji je za ove sastanke pozvao i svoje saradnike, kako bi za svoje sagovornike imao potpunije informacije. Na prijemu su bili prisutni i članovi Gradskog veća Dragan Kostić, Srđan Radovanović i Vesna Pejić, pomoćnik gradonačelnika Marko Savić, načelnica Odeljenja za imovinsko pravne poslove Dragana Živanović kao i načelnica Gradske uprave Suzana Bulajić.

prijem_4Iz Kabineta gradonačelnika su još jednom pozvali građane da se, ukoliko imaju potrebe, i dalje prijavljuju za ovaj vid razgovora sa predstavnicima gradske vlasti a to mogu učiniti svakog radnog dana u zgradi Načelstva. Svi prijavljeni biće pozvani na jedan od sledećih termina prijema, poručuju iz Kabineta.

prijem_2

KOMENTARIŠI