Roditelje prve bebe iz Velikog Gradišta rođene u ovoj godini primio je danas predsednik opštine Dragan Milić sa svojim saradnciima kako bi im uručili poklone za novog člana porodice.

“Svake godine okupljamo se najlepšim povodom, kao što je ovaj, da prvom našem zemljaku, građanini, koji je rođen početkom godine uručimo poklon. Ove godine, na vašu veliku sreću (obraćajući se roditeljima) i našu sreću, rođen je mali Luka, od majke Ivane i oca Maria. Rođen je 4. januara i, daće Bog, da nam cela godina tako ide, da imamo mnogo Luka i mnogo devojčica u ovog godini.“, rekao je Milić, čestitajući roditeljima na rođenju deteta i poželevši im, pored starijeg brata, i treće dete.

Predsednik je podsetio i na ostala sredstva i pomoć koja opština izdvaja za porodicu i decu kao i đake tokom školovanja.

Pored poklona koji je roditeljima uručio predsednik – zlatnika sa opštinskim grbom, paketa za negu bebe i 20.000 dinara za prvo rođeno dete u novoj godini, direktor Centra za socijalni rad Danijel Živanović uručio im je novčanu pomoć za opremanje novorođenčeta u iznosu od 10.000 dinara dok je direktorka JKP “Dunav“ Ljubica Mitić roditeljima predala besplatnu godišnju parking kartu.

KOMENTARIŠI