Pritvor za MANIJAKA iz Požarevca: Spopadao i ucenjivao žene na Fejbuku

Pritvor za MANIJAKA iz Požarevca: Spopadao i ucenjivao žene na Fejbuku

Osnovni sud u Velikom Gradištu odredio je jednomesečni pritvor za M.S. (25) iz Požarevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje i polno uznemiravanje

Foto: Urban City / B.P. // Ilustracija

Osnovni sud u Velikom Gradištu odredio je jednomesečni pritvor za M.S. (25) iz Požarevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje i polno uznemiravanje.

Za ova dela zakonom je zaprećena kazna do tri godine, odnosno do šest meseci zatvora. Njega su policiji prijavile tri žene sa područja Velikog Gradišta, sa kojima je komunicirao preko Fejsbuka od avgusta ove godine, pišu Novosti.

Na njegov predlog da stupe u emotivnu vezu, one su ga odbile, uz obrazloženje da su znatno starije od njega.

Međutim, on im je tada zapretio da će da objavi fotografije koje su mu slale, pritom ih ucenjujući i tražeći novac. Pošto su one prekinule kontakt sa njim, on ih je nazivao telefonom, po 200-300 puta, i neprestano slao SMS poruke.

Iz Tužilaštva i policije pozivaju sve žene koje su imale slično iskustvo sa ovim osumnjičenim, da podnesu prijave. Inače, protiv njega je požarevačka policija, zbog istih krivičnih dela, već podnela nekoliko prijava u redovnom postupku, bez određenja pritvora.

KOMENTARIŠI