Priveden maloletnik osumnjičen za ubistvo muškarca, predložen pritvor

Priveden maloletnik osumnjičen za ubistvo muškarca, predložen pritvor

Foto: Urban City // B P.

Maloletnik (16) koji se sumnjiči za teško ubistvo Đ.M., priveden je na saslušanje kod sudije za maloletnike Višeg suda u Beogradu.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je sudu predložilo da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti.  On se sumnjiči za krivično delo teško ubistvo.

Sud će danas saslušati maloletnika i odlučiti o predlogu za pritvor. MUP je juče saopštio da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno rade na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, koji je u Urgentnom centru preminuo.

Kako je navedeno, policija je u nedelju u 18.20 časova dobila prijavu da su u jednom parku na Voždovcu dve osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca.

Ubijeni Đ.M. je rođeni brat Vojina Mijatovića, ministra u Vladi Federacije BiH.

Mediji navode da je Đ.M. pokušao da zaštiti svog maloletnog sina od grupe huligana.

Dačić: Oba napadača identifikovana

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je policija identifikovala oba napadača, a da je jedan od njih, F. B. (16) već uhapšen.

Dačić je u izjavi novinarima nakon pokazne vežbe Sektora za vanredne situacije na Adi Ciganliji, rekao da je drugi napadač N. Z. (17) preko svoje majke poručio da će se sam predati u toku dana.

Kako je navedeno, policija je u nedelju u 18.20 časova dobila prijavu da su u jednom parku na Voždovcu dve osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca.

Ubijeni Đ. M. je rođeni brat Vojina Mijatovića, ministra u Vladi Federacije BiH.

Mediji navode da je Đ. M. pokušao da zaštiti svog maloletnog sina od grupe huligana.

KOMENTARIŠI