Na platou bazena u “Bambi parku” u Požarevcu, policija je prošlog petka, nakon dojave građana, pronašla beživotno žensko telo.

Odmah je pozvana Hitna pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt.

Nakon obavljenog postupka identifikacije, utvrđeno je da se radi o Ruži N. (55) iz Požarevca, čija je porodica, dan pre pronalaska tela, prijavila njen nestanak, prenose Novosti.

Na telu nisu nađeni tragovi fizičkih povreda, zbog čega je zaključeno da se radi o prirodnoj, takozvanoj “zadesnoj smrti”, pa obdukcija nije naložena. Iz tih razloga istraga nije pokrenuta, već je telo predato porodici radi sahrane.

Prema nezvaničnim saznanjima Novosti, pokojna Ruža bila je dugogodišnji psihijatrijski bolesnik i u više navrata lečila se u požarevačkoj bolnici. Navodno, njeni duševni problemi nastali su pre više od 20 godina, kad joj je preminulo dete.

Bazen u kojem je nađeno njeno beživotno telo, na betonu i na tridesetak centimetara od vode, već godinama se ne koristi, pun je prljave vode i smeća. Nalazi se u delu “Bambi parka” koji pripada Marku Miloševiću, sinu nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije, Slobodana Miloševića.

4 KOMENTARA

  1. Svet se deli na graditelje i korisnike Bambi Parka. Dok su graditelji profitirali korisnici su pukli !

    • Fekalija … Bambi park je funkcionisao 2 godine a onda su dosle demokrate i 2001 su ga zatvorili i unistili. Kao i celokupnu industriju grda Pozarevca.

  2. Тако је! Полицијска станица ту на ћошку, а годинама је дозвољавано уништавање Бамби Парка. Ове године је посечен и последњи дрвени стуб оригиналне ограде који неко користи за огрев или да преграђује свињац

  3. Bambi Park je građen za vreme zločinačke NATO agresije pod okriljem noći zajedno sa zgradom u susedstvu od 4 stana površine 1000 m2.Da li je Bambi Park rađen zbog zgrade ili obrnuto procenite sami.

KOMENTARIŠI