Prvo izvlačenje “Uzmi račun i pobedi 2021.” 15. maja

Prvo izvlačenje “Uzmi račun i pobedi 2021.” 15. maja

Prvo izvlačenje u prvom krugu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi 2021.” održaće se 15. maj u 18.00 časova uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije, najavljeno je danas iz Vlade Srbije.

Tada će svoje nove vlasnike, među odgovornim građanima koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije, dobiti pet automobila “fijat 500L” kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati ”Uzmi račun i pobedi 2021”. Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Nagradni fond nagradne igre ove godine je u mnogome veći nego prošle s obzirom na to da u dva kruga, prolećnom i jesenjem, građane koji budu slali račune i slipove očekuje čak 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi kao i 60 automobila FIJAT 500L.

Napominje se da će građanima praktično tokom cele godine biti omogućeno slanje računa i slipova u kovertama, i sve pošiljke poslate od aprila biće u konkurenciji za svako izvlačenje sve do kraja drugog kruga na jesen.

Vlada podseća da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

Vlada u saopštenju navodi da se nagradna igra Uzmi račun i pobedi pokazala kao odličan put za suzbijanje sive ekonomije.

Vlada i NALED veruju da će i ovaj ciklus nagradne igre, kao i svi prethodni, doprineti podizanju svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa i dovesti do smanjenja stope sive ekonomije u Republici Srbiji, napominje se u saopštenju.

KOMENTARIŠI