Radovi na širenju toplifikacione mreže u Kostolcu

Radovi na širenju toplifikacione mreže u Kostolcu

Predsednik Gradske opštine Kostolac Serdžo Krstanoski obišao je sa svojim saradnicima  radove na širenju toplifikacione mreže u Bazenskoj ulici u naselju Kanal. Vrednost radova koje izvodi firma „Sinerdžitec” iznosi 9 miliona dinara, a nakon završetka  na toplifikacionu mrežu će se priključiti 22 domaćinstva.

– Prema strategiji razvoja Gradske opštine Kostolac za 2019.godinu sa projekcijama za 2020 i 2021. Godinu predviđen je program širenja toplifikacione mreže. Nakon završet karadova u Bazenskoj ulici, širenje toplifikacije će se nastaviti  u Kobalovojulici u Starom Kostolcu, a zatim će se pristupi titoplificiranju „Krugapijace” u Kostolcu, rekao je Krstanoski zahvalivši se  gradonačelniku Grada Požarevca Banetu Spasoviću i njegovim saradnicima koji su odobrili sredstva za realizovanje projekta širenja toplifikacione mreže na teritoriji kostolačke opštine.

U narednom periodu plan iramo izradu projekta toplifikacione mreže za naselja (Plaža, Vinogradi i Ostrovo), čime će cela teritorija  Gradske  opštine Kostolac biti toplificirana. Naravno kako se naselja budu širila, uzimaće se u obzir svi zahtevi građana za priključenjena toplifikacionu mrežu, a u isto vreme radićese i rekonstrukcija za starelih mreža, dodao je predsednik Gradske opštine Kostolac Serdžo Krstanoski.

Poredpredsednika GO Kostolac  Serdža Krstanoskog,  pomenute radove su  obišli i pomoćnik  predsednika  Jugoslav Marković, član Veća  MiladinRadomirović, odbornik u skupštini GO Kostolac Redžep Alijević, referent za administrativne poslove i poslove za infrastrukturu Tanja Stanisavljević i predstavnik Kancelarije za romskapitanja Idriz Murina.

KOMENTARIŠI