Radovi u vrtiću “Bubamara” u Požarevcu, evo šta je sve urađeno

Radovi u vrtiću “Bubamara” u Požarevcu, evo šta je sve urađeno

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je ovom prilikom izjavio da su pre godinu dana obišli ovaj objekat i da su sada izvršili ono što je obećano i da mu je drago što se posao završio kako treba u korist najmlađih žitelja Požarevca

U Bubamari su uređeni santarni čvorovi u vrednosti od 6.705.000 dinara, rekonstruisani su razvodni ormari, protiv-panična rasveta i gromobrani u vrednosti od 926.000 dinara i ugrađena je PVC stolarija za 2.461.000 dinara.

Foto: Grad Požarevac

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović je ovom prilikom izjavio da su pre godinu dana obišli ovaj objekat i da su sada izvršili ono što je obećano i da mu je drago što se posao završio kako treba u korist najmlađih žitelja Požarevca. On je najavio da će rebalansom biti izdvojeno još dodatnih 32 miliona dinara za Predškolsku ustanovu Ljubica Vrebalov. Spasović je još napomenuo da se godišnje iz gradskog budžeta izdvoji oko 100 miliona dinara za predškolske i školske objekte, a da je prošle godine Kancelarija za javna ulaganja u OŠ Jovan Cvijić investirala 100 miliona dinara i još 35 miliona za školu u Zabeli, a da je u ovoj godini u planu, sa pomenutom kancelarijom, kompletna rekonstrukcija OŠ Dositej Obradović u vrednosti između 150 i 200 miliona dinara.

Foto: Grad Požarevac

Direktorka PU Ljubica Vrebalov, Marija Bajić se ovom prilikom zahvalila lokalnoj samoupravi predvođenom sa gradonačelnikom Grada Požarevca Banetom Spasovićem, na razumevanju i saradnji i na velikim investicijama u svim vrtićima.

Foto: Grad Požarevac

Ona se zahvalila i roditeljima na razumevanju zbog izvođenja radova i najavila je da će Bubamara početi sa radom u ponedeljak 16. aprila i najavila je radove u Leptiriću.

Foto: Grad Požarevac

Inače radovi na renoviranju sanitarnih čvorova u Bubamari, Leptiriću i Nevenu iznose 15.263.000 dinara, rekonstrukcije razvodnih ormara, protiv-panične rasvete i gromobrana u Bubamari, Nevenu, Leptiriću i Majskom cvetu su u vrednosti od 5.382.000 dinara i ugradnja PVC stolarije u Bubamari i Poletarcu iznose 3.447.000 dinara.

KOMENTARIŠI