Rasprodat koncert Nik Kejva u Beogradu, proširuje se kapacitet na nivo 400...

Rasprodat koncert Nik Kejva u Beogradu, proširuje se kapacitet na nivo 400 /video/

Ulaznice razgrabljene, proširen kapacitet za svirku u Areni

Koncert Nika Kejva & The Bad Seeds koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, najbolje je prodavan koncert cele svetske turneje.

Iako je ostalo još nešto više od mesec dana do koncerta, ceo planiran kapacitet je rasprodat a zbog izuzetno velikog interesovanja i zahteva brojnih fanova koji su ostali bez ulaznica, kapacitet se proširuje na gornje tribine (nivo 400).

Ulaznice za nivo 400 po ceni od 2.990 dinara su na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova Arene i Eventima.

Nik Kejv and the Bad Seeds održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju album “Skeleton Tree” koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao “remek delo ljubavi i razaranja”.

Prethodni nastup u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji. Ovo je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Nik Kejv više puta ispunjavao muzičke želje svojih fanova.

Kejv u Beograd dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Vorenom Elisom kao i bendom koji čine Martin Kejsi, Tomas Vajlder, Džim Sklavunos, Konvej Sevidž, Džordž Vjestica i Leri Malins.

KOMENTARIŠI