Republička direkcija za imovinu prodaje državne objekte.

Ponudila je 28 nekretnina, a najvišu početnu cenu od 746.000 evra ima poslovni kompleks u Ralji, u beogradskoj opštini Sopot, dok je najniža cena od 1.500 evra ponuđena za stambenu zgradu u Bajmoku, objavila je Direkcija.

Među ponuđenim nekretnina su stambeni objekti, poslovni prostori, proizvodni i objekti za pružanje usluga, garaže, kao i parcele zemljišta. Nekretnine se nalaze na teritorijima opština Plandište, Bečej, Aranđelovac, Arilje, Smederevska Palanka, Bajmok, Ražanj, Negotin, Preševo, Sokobanja, Gornji Milanovac, kao i gradova Požarevac, Niš, Pirot, Kruševac, Kragujevac, Zrenjanin, Zaječar i Beograd.

Predmet prodaje nekretnine u Požarevcu je zgrada poslovnih usluga – poslovni prostor, površine 192 m2 u osnovi, u Požarevcu, u ul. Ilije Gojkovića br. 9, upisana u LN 16781 KO Požarevac kao poslovna zgrada – kancelarijski prostor, koja se sastoji od podruma, prizemlja i potkrovlja i zemljište pod zgradom – objektom. Početna cena za ovaj objekat iznosi više od 225.000 evra.

Osnovni kriterijum za izbor najpovoljnijeg ponuđača je visina ponuđene kuporodajne cene, a spisak nepokretnosti dostupan je na zvaničnom sajtu Republičke direkcije za imovinu – www.rdi.gov.rs.

Pisane ponude za nekretnine koje je država ponudila mogu se dostaviti do 31. maja, a njihovo otvaranje zakazano za 3. jun.

KOMENTARIŠI