Rekonstrukcija objekata PU Ljubica Vrebalov u Požarevcu(FOTO)

Rekonstrukcija objekata PU Ljubica Vrebalov u Požarevcu(FOTO)

Dotrajala elektroinstalacija, grejna tela u objektu stara 44 godine i ventilacija u kuhinjama koja više nije bila u funkciji samo su deo radova koji su u toku u objektima PU Ljubica Vrebalov u Požarevcu.

Grad Požarevac je ove godine izdvojio iz budžeta za školske i predškolske ustanove 80.000.000 miliona dinara. Kako su javne nabavke prolazile u PU Ljubica Vrebalov, tako se i krenulo sa radovima.

Foto: Urban City

Trenutno se izvode radovi u objektu Leptirić i to na zameni elektro ormana niskog napona,

Zamenjeni radijatori Foto: Urban City

zameni kuhinjske ventilacije i zameni grejnih tela u objektu koji nisu menjani od početka rada vrtića 44 godine.

Foto: Urban City

U ovom objektu urađena je i gromobranska instalacija kao i u objektu Neven i objektu Majski Cvet u Kostolcu u kome je i saniran krov i problem sa osama. Prema rečima direktorke PU Ljubica Vrebalov Marije Bajić, ne samo u vrtiću Leptirić već elektroinstalacija je zamenjena i u još četri vrtića a vrednost tih radova je 4.591.000 dinara.

Foto: Urban City

Ukupna vrednost zamene kuhinjske ventilacije iznosi 1.170.528 dinara a zameniće se i u objektu Pčelica zbog neispravnosti postojeće, vrednost zamene grejnih tela iznosi 1.049.831 dinar.

Foto: Urban City

Vrtić Leptirić je i dobio novu rasvetu. Po završetku svih građevinskih radova u objektu Leptirić, pristupiće se sanaciji zidnih površina a zatim i uređenju unutrašnjeg enterijera.

Foto: Urban City

Direktorka je napomenula da će vrtić Poletarac i vrtić Bubamara dobiti novu stolariju, a da je u toku javna nabavka velike vrednosti za sanaciju toaleta u objektima Leptirić, Neven i Bubamara a procenjena vrednost ove javne nabavke je 19.200.000 dinara.

Panel radijatori Foto: Urban City
Direktorka PU Ljubica Vrebalov, Marija Bajić

Direktorka PU Ljubica Vrebalov,  Marija Bajić se zahvalila roditeljima i deci na strpljenju zbog ovih radova i izmeštanju dece po drugim objektima ali je napomenula da završetkom radova, deca će boraviti u sređenom prostoru kakav i treba da bude za objekte ove vrste.

Nova vetilacija u vrtiću Leptirić Foto: Urban City

KOMENTARIŠI