Rok opera za kraj Beer Festa, ništa od koncerta Džonija Mara

Rok opera za kraj Beer Festa, ništa od koncerta Džonija Mara

Foto: Urban City

Muzički spektakl Rock opera, koji je bio planiran za otvaranje Beer festa, zbog vremenskih nepogoda biće izveden na zatvaranju festivala 19. avgusta, a najavljeni koncert Džonija Mara neće biti održan zbog njegovih ranije zakazanih nastupa, saopštili su organizatori festivala.

Raspored koncerata koji su najavljeni za petak, subotu i nedelju na Beer Festu ostaće nepromenjen, dok će u četvrtak nastupiti Dejan Cukić, Artan Lili, Kerber, YU Grupa i Eyesburn.

Na kraju festivala 19. avgusta nastupiće i Marko Louis, Ice Nigrutin ft Timbe, Majke i KKN. Program sa preostale tri bine, koji je bio planiran za sredu, biće održan u ponedeljak.

Zbog velikog interesovanja publike, organizatori se trude da obezbede novi termin za njegov prvi beogradski koncert Džonija Mara tokom jeseni.

Prema najavama RHMZ-a, narednih dana neće biti padavina, tako da se nadamo da će stotine hiljada posetilaca uživati u sjajnim besplatnim koncertima, koji će za pet dana biti održani na Ušću, kao i u festivalima Music Week i Noć muzike, koji će do kraja avgusta biti održani u okviru Cloud festivalske platforme, navode organizatori.

KOMENTARIŠI