Sajam visokoškolskih ustanova u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Požarevcu

Sajam visokoškolskih ustanova u Ekonomsko-trgovinskoj školi u Požarevcu

Sajam visokoškolskih ustanova

Drugi Sajam visokoškolskih ustanova, organizuje se u petak 8. decembra 2017. godine u prostorijama Ekonomsko-trgovinske škole u Požarevcu, ul. Jovana Šerbanovića 6, u vremenu od 10:00  do 15:00 časova.

U planu rada za 2017/2018. godinu članovi Tima za karijerno vođenje i savetovanje učenika Ekonomsko-trgovinske škole u Požarevcu planirali su organizovanje Sajma visokoškolskih ustanova, pre svega onih ustanova koje školuju studente iz područja rada koja su zastupljena kod nas u školi (područje: ekonomija, pravo i administracija; područje: trgovina, ugostiteljstvo i turizam).

Na inicijativu učenika poziv je upućen i drugim visokoškolskim ustanovama za koje učenici Ekonomsko-trgovinske škole u Požarevcu, pokazuju interesovanje i imaju u planu da se upišu i tamo studiraju.

Foto: Urban city

Ovo je samo jedna od aktivnosti ovog tima, koji je posle prošlogodišnje pobede na Drugom nacionalnom sajmu školskih timova za karijerno vođenje i savetovanje u organizaciji Beogradske otvorene škole i Ministarstva prosvete, i ove godine 6.10.2017. godine u Beogradu, osvojio treću nagradu na Nacionalnom takmičenju dobrih praksi u organizaciji Euroguidance mreže i to za primer dobre prakse ,,Karijerno vođenje i savetovanje učenika završnih razreda“.

Ovom prilikom pozivaju se i učenici ostalih srednjih škola i njihovi roditelji da posete Sajam.

KOMENTARIŠI