Sajam zapošljavanja u Kučevu, 129 slobodnih radnih mesta

Sajam zapošljavanja u Kučevu, 129 slobodnih radnih mesta

Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Požarevac, ispostava Kučevo će 21.06.2017. godine održati sajam zapošljavanja, drugi po redu u poslovnoj 2017. godini. Sajam će se održati u sali hotela Rudnik u Kučevu , u vremenu od 11.00 – 14.00 sati.

Učešće na sa sajmu će uzeti 13 poslodavaca sa iskazanim kadrovskim potrebama za 129 slobodnih radnih mesta, sa teritorije opštine Kučevo.

U ukupnom broju slobodnih radnih mesta, pretežne delatnosti za kojima poslodavci, učesnici sajma imaju potrebe su poslovi pomoćnih radnika za rad u pilani i proizvodnji nameštaja, rukovalaca mašina za obradu drveta, nekvalifikovanih radnika, ali i trgovaca, administrativnih radnika i gerontodomaćica.

Otvaranju sajma će prisustvovati prdsednik opštine Kučevo Novica Janošević i predsednik Skupštine opštine Kučevo Vladimir Stojanović sa saradnicima. Uvodnu reč će imati direktor Filijale za zapošljavanje Požarevac Sonja Mirić, a sajam će o član Opštinskog veća i predsednik Lokalnog saveta za zapošljavanje opštine Kučevo Miloš Petrović.

KOMENTARIŠI