Nacionalna služba za zapošljavanje, Filijala Požarevac će 29.05.2019. godine održati sajam zapošljavanja, drugi po redu u poslovnoj 2019. godini. Sajam će se održati u velikom holu Centra za kulturu u Požarevcu, u vremenu od 10.00 – 13.00 sati.

Učešće na sa sajmu će uzeti 26 poslodavaca sa iskazanim kadrovskim potrebama za 145 slobodnih radnih mesta. Od čega je 12 za osobe sa invaliditetom.

Poslodavci su iskazali potrebu za zapošljavanjem lica različitih obrazovnih profila i svih stepena obrazovanja, a najveće potrebe su za zapošljavanjem vozača B, C, D i E kategorije, prodavaca u maloprodaji i na terenu, pomoćnih građevinskih radnika, Stolara, pekara, bankarskih tekničara.
U nešto manjem broju poslodavci su iskazali potrebe za frizerima, mašinskim tehničarima, građevinskim tehničarima, turističkim tehničarima, bravarima, zavarivačima, vulkanizerima, tapetarima.

Otvaranju sajma će prisustvovati član Upravnog odbora Nacionalne službe za zapošljavanje Dragan Jakovljević i gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović, koji će se osvrnuti na saradnju Filijale Požarevac i lokalne samouprave, kao i planiranim aktivnostima u 2019. godini.

KOMENTARIŠI