Sanacija ulica na teritoriji Gradske opštine Kostolac

Sanacija ulica na teritoriji Gradske opštine Kostolac

Foto: Urban City // arhiva

Sredinom prošle nedelje započeto je izvođenje radova na uređenju i sanaciji, odnosno ravnjanju gredom, nasipanju udarnih rupa rizlom i valjanju ulica u kostolačkim naseljima Kolište, Kanal i Didino selo.

U naselju Kolište radovi se izvode u sledećim ulicama – Kolubarskoj, Kralja Petra, Meše Selimovića, Hajduk Veljkovoj, Alekse Šantića i Radoja Domanovića. Zatim u naselju Kanal u ulici Vojvode Stepe, Milenka Stojkovića, Mihajla Pupina, Kralja Milutina, Vase Pelagića, Bazenskoj, Đorđa Vajferta i Ive Andrića. U naselju Didino selo radovi se izvode u Kosančićevoj ulici, Pavla Vuisića, Bate Živojinovića, Stanoja Glavaša, Kolubarskoj i Hajduk Veljkovoj ulici.

Izvođenje radova na uređenju putne infrastrukture na području Gradske opštine Kostolac, a u okviru sezone zimskog održavanja, sprovodi se prema unapred utvrđenom planu i dinamici. Nakon završenih radova na nasipanju udarnih rupa rizlom i ravnjanju gredom na putu do vikend naselja na Dunavu, vikend naselju ,,Plaža“ i ,,Jagodice“ u ulici Jovana Dučića u Kostolcu, pristupilo se sanaciji udarnih rupa u selu Petka, a sada se po utvrđenom planu izvode radovi u gore pomenutim naseljima i ulicama.

Izvođač radova je preduzeće ,,Neimar put“ iz Salakovca.

KOMENTARIŠI