PODELI

Savez za Srbiju, Gradski odbor Požarevac je medijima početkom nedelje prosledio saopštenje o bojkotu lokalnih i parlamentarnih izbora.

“Danas, mi ovde okupljeni ispred Saveza za Srbiju Požarevac koji čine: GrO Narodne stranke, GrO Demokratske stranke, GrO stranke Slobode i pravde i GrO Srpskog pokreta Dveri, objavljujemo bojkot lokalnih i parlamentarnih izbora, u našem gradu, bojkot ovog totalitarizma koji nas je podelio na one koji su uz njega i na one koji nisu uz njega, te upućujemo poziv svim slobodoumnim građanima i organizacijama da nam se pridruže u borbi za slobodu. Okupili smo se, iako mnogi smatraju da među nama postoje krucijalne političke razlike, kako bi smo vam pokazali da razlika nema kada je u pitanju potreba za napretkom ovog grada, kada je u pitanju sigurnija budućnost za sve naše sugrađane i ostanak na svojim ognjištima”, navodi se između ostalog u saopštenju.

Saopštenje u celosti možete pogledati ispod:

Saopštenje SZS Požarevac povodom bojkota predstojećih izbora

Saopštenje SZS Požarevac povodom bojkota predstojećih izbora#SavezzaSrbiju #Narodnastranka #Demokratskastranka #Strankaslobodeipravde #Dveri #Bojkot2020 #Požarevac #Srbija #VukJeremic #ZoranLutovac #DraganDjilas #BoškoObradovic

Posted by Савез за Србију – Пожаревац on Недеља, 09. фебруар 2020.

KOMENTARIŠI