Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović priredio je svečani prijam za igrače i upravu Partizana, na čelu sa šefom stručnog štaba Savom Miloševićem. Prijemu su prisustvovali i čelnici i članovi navijačkog kluba „Partizan 012“, osnovanog 13. maja prošle godine.

Obraćajući se domaćinima i navijačima, među kojima su najmlađi bili najbrojniji, Milošević je podsetio na prošlogodišnju utakmicu sa AZ Alkmarom, odigranom u Beogradu, u prvom kolu Lige Evrope. Partizan je tada bio pod kaznom, koja se sastojala od zabrane igranja pred publikom, zbog čega su čelnici kluba na tribine organizovano doveli decu do 14 godina.

SAVO MILOŠEVIĆ, Foto: Grad Požarevac

– Popularizacija navijača Partizana i sve što je fudbalski klub uradio u predhodnih godinu dana čine jedan ogroman posao. Videli ste da smo imali 22 hiljade klinaca protiv AZ Alkmara i mislim da su to mogla da urade još dva, tri kluba u svetu. Kada su teška vremena, istorijski, tada se rađaju pravi ljudi. Samo u teškim momentima i teškim situacijama može da se iskristališe pravi kvalitet i prave vrednosti. Partizan prolazi kroz velika iskušenja, kao klub, poslednjih četiri, pet godina. Poslednjih godinu dana smo pokazali da možemo protiv dosta stvari i da možemo da budemo jači od dosta stvari. Ja vas uverevam da je sve ovo što smo uradili samo jedan mali deo i dobra baza i osnova za ono što ja lično verujem može da bude ekipa i klub Partizan – zaključio je Milošević.

Foto: Grad Požarevac

Na kraju svečanog prijema, fudbaleri Partizana, Aleksandar Lutovac i Nemanja Miletić, uručili su članske karte kluba svojim novim, najmlađim navijačima iz Požarevca.

KOMENTARIŠI