Sistematskim i timskim radom do uspešne turističke ponude u Požarevcu

Sistematskim i timskim radom do uspešne turističke ponude u Požarevcu

Na jubilarnom 50. Sajmu turizma Lorist Novosadskog sajma, Grad Požarevac je dobio ukupno šest priznanja, uključujući i Veliki pehar.

Prva Velika zlatna medalja dobijena je za predstavljanje turističke ponude u zemlji i inostranstvu a odnosi se na mnoge uspešne prezentacije turističke ponude grada koje je TOGP imala na sajmovima i manifestacijama tokom godine.

Kao kruna ovog velikog uspeha grada Požarevca kao sredine koja je dobila najveći broj priznanja, uručen je i Veliki Pehar Novosadskog sajma.

Danas, 9. oktobra u svečanim salonima grada Požarevca organizovana je konferencija za medije na kojoj se govorilo o uspehu našeg grada na Novosadskom sajmu.

Medijima se prvo obratila Jelena Vukazić, direktorka Turističke organizacije Požarevca sledećim rečima:

Gradonačelnik Požarevca Bane Spasović takođe se obratio medijima koji nije krio oduševljenje zbog postignutog uspeha našeg grada i između ostalog rekao da je naš grad za dve godine dosta napredovao u turističkoj ponudi i da je u narednih par godina cilj da Ljubičevske igre budu jedne od tri glavne manifestacije u Srbiji, ali i da turistička ponuda Požarevca ne traje samo nekoliko dana već tokom čitave godine. Opširnije u prilogu:

 

KOMENTARIŠI