“Sitno” do OTVARANJA STOP SHOP-a: Asfalt i parking urađeni, u toku završni...

“Sitno” do OTVARANJA STOP SHOP-a: Asfalt i parking urađeni, u toku završni radovi na objektima

Prostiraće se na čak 7200 metara kvadratnih, 300 parking mesta, a procenjuje se da će podmiriti potrebe od oko 100.000 ljudi

Foto: Urban City

Obišli smo radove na izgradnji ritejl parka STOP SHOP u Požarevcu. Manje-više, najobimniji radovi su završeni, a sada slede oni “finiji”, oko električnih instalacija, rasvete i opremanje lokala, raščišćavanje prostora oko objekata i uređenje prilaza STOP SHOP-u.

Foto: Urban City

Lepo vreme ide na ruku ubrzanom završetku budućeg ritejl parka STOP SHOP u Požarevcu, ali je najavljeno da u slučaju loših vremenskih uslova, datum završetka neće biti pomeren, već će zvaničan početak rada STOP SHOP-a biti u četvrtak, 19. aprila 2018. godine.

Foto: Urban City

Za one koji dolaze van našeg grada, podsećamo da STOP SHOP ritejl park u Požarevcu će se nalaziti u ulici Đure đakovića BB, sa direktnim prilazom jednoj od glavnih gradskih saobraćajnica, kao i izlasku na autoput.

Foto: Urban City

Zbog lakog prilaza kolima kao i javnim prevozom, ritejl park će biti idealno mesto za „pametne kupce“ koji cene lako dostupne lokacije gde mogu da pronađu sve što im je potrebno – kvalitetan šoping i dobru zabavu.

Foto: Urban City

Prostiraće se na čak 7200 metara kvadratnih, 300 parking mesta, a procenjuje se da će podmiriti potrebe od oko 100.000 ljudi.

KOMENTARIŠI